Medarbejdere

Thomas Lybek

CVO / Owner


Thomas’ primære fokus i Consist består i at servicere og sikre at kunderne har en god oplevelse ved at samarbejde med Consist. Han rådgiver og hjælper med at simplificere IT indkøb, så de får de rigtige produkter til den rigtige pris på det aftalte tidspunkt. Når man interagerer med Thomas vil man opleve at han er meget grundig i sin samtale omkring værdier og behov. Og så er det tydeligt at mærke han smiler igennem telefonen.

Telefon: +45 23 911 164
E-mail: tly@consist.dk

Michael Arberg

Inside Sales Manager


Michael Arberg er ansat som Inside Sales Specialist. Han bliver derfor et velkendt ansigt udadtil og skal sikre, vi fortsat kan gå mange ekstra kilometer for vores kunder. Michael kommer fra Logistikbranchen, og er uddannet som finansøkonom. Alle kunder, leverandører og samarbejdspartnere er vigtige for os, og det vil Michael vise jer.

Telefon: +45 81 451 068
E-mail: mar@consist.dk

Pernille Ryge Koch

CMO


Pernille Ryge Koch er vores nye CMO på freelance basis, og skal derfor varetage alt markedsføring og kommunikation i både Consist ApS og Consist – Gift. Pernille har arbejdet med markedsføring og kommunikation i over 25 år og har de sidste 10 år også været selvstændig med sit eget holdtrænings- og kostvejledningscenter Power For Life.

Telefon: +45 81 451 069
E-mail: prk@consist.dk