TELAVOX - Fremtidens virksomhedstelefoni


Ringer telefonen i tide og utide uden mulighed for at styre indgående opkald? Så er TELEVOX måske en løsning for jer. TELEVOX er et nemt og sikkert opkaldssystem, der giver jer mulighed for at styre indgående opkald nem og hurtigt gennem TELEVOXs app. I appen kan I administrere individuelle medarbejderprofiler så I kan tage højde for arbejdstider/telefontider.

TELAVOX er et cloudbaseret PBX-system, hvilket betyder, at du altid har adgang til at nemt kunne redigere, opsætte, og vedligeholde din telefoniløsning. Du kan også vælge at lade os sætte det op for dig. Når du vælger TELAVOX gennem Consist IT, tager vi godt hånd om din rejse fra ny til superbruger. TELAVOX er en egenudviklet platform, med flere end 80 udviklere bag sig til at håndtere systemet. Det betyder, at du får et system, der er gennemtestet og velplejet af passionerede udvikler, der tager direkte hånd om løsningen. Dermed er du sikret en stabil løsning, så du kan læne dig tilbage og holde fokus på det vigtigste; de interne og eksterne telefonsamtaler.

TELAVOX giver dig et utal af muligheder:


Vil du høre mere om, hvad TELAVOX kan gøre for dig? Book dit uforpligtende møde nu!


Vores mission er at udvikle langsigtede, tilpassede relationer med vores klienter for at hjælpe dig med at nå jeres forretningsmæssige mål, uanset hvilket stadie i livscyklusen I befinder sig i.

Vi er TELAVOX-partnere og specialiserer os I at hjælpe jer med at få en overskuelig telefoniløsning, der højner produktiviteten. Vi benytter os selv af TELAVOX og har derfor førstehåndserfaring med systemet

Hvis dette lyder som den løsning, du har ledt efter, så kontakt os allerede i dag og book dit uforpligtende møde.

Vi står klar til at hjælpe


    parallax background
     

    Hos Consist kan du forvente
    Single-point-of-Contact
    på alle dine IT mæssige forretninger