TELAVOX - Fremtidens virksomhedstelefoni


Ringer telefonen i tide og utide uden mulighed for at styre indgående opkald? Så er TELEVOX måske en løsning for jer. TELEVOX er et nemt og sikkert opkaldssystem, der giver jer mulighed for at styre indgående opkald nem og hurtigt gennem TELEVOXs app. I appen kan I administrere individuelle medarbejderprofiler så I kan tage højde for arbejdstider/telefontider.

TELAVOX er et cloudbaseret PBX-system, hvilket betyder, at du altid har adgang til at nemt kunne redigere, opsætte, og vedligeholde din telefoniløsning. Du kan også vælge at lade os sætte det op for dig. Når du vælger TELAVOX gennem Consist IT, tager vi godt hånd om din rejse fra ny til superbruger. TELAVOX er en egenudviklet platform, med flere end 80 udviklere bag sig til at håndtere systemet. Det betyder, at du får et system, der er gennemtestet og velplejet af passionerede udvikler, der tager direkte hånd om løsningen. Dermed er du sikret en stabil løsning, så du kan læne dig tilbage og holde fokus på det vigtigste; de interne og eksterne telefonsamtaler.


TELAVOX giver dig et utal af muligheder:


Fuldt overblik og større produktivitet

Fra administrationsmodulet kan dine medarbejdere nemt og hurtigt opsætte sin profil og en ugeplan, der tager højde for bl.a. arbejdstid, møder og frokostpause. På den måde kan kollegaer se din tilgængelighed og du kan hold møder i ro og mag uden at skulle bekymre dig om ubesvarede og uvidende opkaldere.

Når du ikke er tilgængelig:

Det er muligt at styre, hvad der skal ske når du ikke har mulighed for at besvare et opkald. Fx kan du vælge at opkald skal stilles videre til hovednummeret eller til en kollega. TELAVOX giver selv dine opkaldere besked om, at du er i møde og hvornår du forventes at være til rådighed igen.

Når der skal andre hænder på sagen:

Har du behov for at stille opkaldet videre undervejs, er det let at videreføre opkaldet, med eller uden advisering. Misser du et opkald, kan du i loggen se om det er blevet håndteret af en anden eller om der er behov for handling.

Høj tilgængelighed

Hav altid dit telefonsystem ved hånden ved at have TELAVOX klar på både telefon, tablet og computer. Softphone/App’en til brugerne er ens på tværs af platforme og kommer med et utroligt brugervenlig interface. Du kan nemt skrifte enhed undervejs i et opkald og fortsætte en samtale, selv når du er på vej ind eller ud ad døren. TELAVOX er ydermere integrérbar i mange systemer, bl.a. Power BI, Salesforce, Microsoft Teams mfl., alt sammen for at gøre hverdagen nemmere for dig.

Statistik og simpel administration

TELAVOX giver dig mulighed for at samle statistik over din telefoni i let overskuelige grafer. Derudover gør systemet det nemt at administrere brugere, tildele telefonnumre, aktivere simkort og meget mere, der hjælper dig til at holde styr på din virksomhedstelefoni.

Vil du høre mere om, hvad TELAVOX kan gøre for dig? Book dit uforpligtende møde nu!


Vores mission er at udvikle langsigtede, tilpassede relationer med vores klienter for at hjælpe dig med at nå jeres forretningsmæssige mål, uanset hvilket stadie i livscyklusen I befinder sig i.

Vi er TELAVOX-partnere og specialiserer os I at hjælpe jer med at få en overskuelig telefoniløsning, der højner produktiviteten. Vi benytter os selv af TELAVOX og har derfor førstehåndserfaring med systemet

Hvis dette lyder som den løsning, du har ledt efter, så kontakt os allerede i dag og book dit uforpligtende møde.

Vi står klar til at hjælpe


    parallax background
     

    Hos Consist kan du forvente
    Single-point-of-Contact
    på alle dine IT mæssige forretninger