IT Rådgivning og leverancer


Consist rådgiver og vejleder virksomheder ved indkøb af IT løsninger - og vi leverer ligeledes kasserne. Alt fra hvilket tastatur og headsæt der vil løse en given opgave bedst muligt, til hvilken datacenter løsning der vil give den bedste performance og ROI. Vi udfordrer kunderne på deres behov for at sikre at det er den rigtige løsning i forhold til hvad der findes på markedet og det de skal bruge.

Vi arbejder tæt med alle de førende producenter og derfor ved vi altid hvad der rører sig på markedet.

Men for at vi kan levere den bedst mulige service og rådgivning for dig, skal vi have afholdt et møde hvor vi kan lære dig meget bedre at kende. Jo mere vi kender til din forretning og strategier, jo bedre kan vi hjælpe dig.


parallax background
 

Hos Consist kan du forvente
Single-point-of-Contact
på alle dine IT mæssige forretninger

Klar til at komme i gang?


Vores mission er at udvikle langsigtede relationer med vores klienter for at hjælpe dem med at nå deres forretningsmæssige mål, uanset hvilket stadie i livscyklen de befinder sig i. Fra aktuelle tilstandsvurderinger til implementering og løbende support, kan vores team af teknologieksperter hjælpe dig med at designe og leverer it-løsninger, der er omkostningseffektive og værdidrevne.

I samarbejde med strategiske leverandører som Hewlett-Packard, Dell, Microsoft, Lenovo, Adobe og flere andre, kan vi give dig den løsning der passer til lige netop dit firma og jeres behov.

Hvis dette lyder som den løsning, du har ledt efter, så kontakt os allerede idag for et møde.

Vi står klar til at hjælpe