Hosting


Consist samarbejder med et topsikret datacenter i Jylland. Den fysiske sikkerhed er maksimal og der er redundans i alle led ind til kundernes virtuelle servere. Hosting firmaet tildeler server-ressourcer som f.eks. CPU, RAM og storage on-the-fly, og al serverdrift varetages på nøjagtig samme vilkår som stod serveren lokalt eller i skyen.

Vi passer systemerne og serverne uanset, hvor de afvikles henne. Som bruger af systemerne skal man ikke mærke forskel. Det skal bare virke.

Vores hosting løsninger ender ofte med at være hybride løsninger, der kombinerer hosting med lokale server og/eller cloud services. Det giver kunden det optimale fra de forskellige teknologi ben. Når teknologien skifter, så skifter løsningen til det teknologi ben, der giver mest mening for kunden.parallax background
 

Hos Consist kan du forvente
Single-point-of-Contact
på alle dine IT mæssige forretninger

Klar til at komme i gang?


Vores mission er at udvikle langsigtede relationer med vores klienter for at hjælpe dem med at nå deres forretningsmæssige mål, uanset hvilket stadie i livscyklen de befinder sig i. Fra aktuelle tilstandsvurderinger til implementering og løbende support, kan vores team af teknologieksperter hjælpe dig med at designe og leverer it-løsninger, der er omkostningseffektive og værdidrevne.

I samarbejde med strategiske leverandører som Hewlett-Packard, Dell, Microsoft, Lenovo, Adobe og flere andre, kan vi give dig den løsning der passer til lige netop dit firma og jeres behov.

Hvis dette lyder som den løsning, du har ledt efter, så kontakt os allerede idag for et møde.

Vi står klar til at hjælpe