Finansiering & Leasing


Consist har indledt et tæt samarbejde med Grenke Leasing. Det kommer jer kunder tilgode.

Grenke Leasing er en mulighed for at flytte jeres investeringer over på driftbudgettet frem for anskaffelser. Dermed får i meget mere kendskab til omkostningen af at drifte jeres IT, og mere likviditet til de ting som er primært for virksomheden.

Renten har aldrig været lavere, så nu vil være det rigtige tidspunkt og tænke leasing til både store og små investeringer. Der er både mulighed for rammeaftaler hvor du får handlefrihed, men også konkrete leasinger på enkelte sager.

Consist kan råde og vejlede omkring hvornår det giver mening for jer.


parallax background
 

Hos Consist kan du forvente
Single-point-of-Contact
på alle dine IT mæssige forretninger

Klar til at komme i gang?


Vores mission er at udvikle langsigtede relationer med vores klienter for at hjælpe dem med at nå deres forretningsmæssige mål, uanset hvilket stadie i livscyklen de befinder sig i. Fra aktuelle tilstandsvurderinger til implementering og løbende support, kan vores team af teknologieksperter hjælpe dig med at designe og leverer it-løsninger, der er omkostningseffektive og værdidrevne.

I samarbejde med strategiske leverandører som Hewlett-Packard, Dell, Microsoft, Lenovo, Adobe og flere andre, kan vi give dig den løsning der passer til lige netop dit firma og jeres behov.

Hvis dette lyder som den løsning, du har ledt efter, så kontakt os allerede idag for et møde.

Vi står klar til at hjælpe